Ik kijk altijd uit naar begin juli. De belangrijkste reden? De tomaten bij bompa in de serre zijn klaar om opgegeten te worden! En geloof me; ik ben een tomatenfreak 😉
In de winter proberen we eraan te weerstaan om tomaten in de supermarkt te kopen. Niet zo lastig want meestal nauwelijks te eten. Bah! In het voorjaar zijn die qua smaak weliswaar al ietsje beter, maar dan nog kunnen ze nooit of te nimmer tippen aan die verse uit m’n bompa z’n serre…oh my god, so delicious!
Maar goed, de tomaten uit de winkel zijn ook weer redelijk vol van smaak en ik had net de amandel-lijnzaadcrackers uit het boek ‘Super healthy snacks‘ gemaakt. Toen maar even gaan nadenken en voila … een bruschetta met tomaat en basilicum was de uitkomst! Oké, normaal gesproken is bruschetta een geroosterd broodje met olie, maar ik heb dat dus vervangen door de crackers. Aan het tomatenmengsel heb ik ook geen olie toegevoegd omdat de tomaten op zich al zoveel smaak hebben. Mocht je dat echter graag willen…ga je gang!
Hieronder vind je het recept.
Meng (behalve het broodje) alles onder elkaar.
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
Het gebruik van supplementen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden ter aanvulling op onze…
Op deze pagina verzamel ik alle black friday deals voor veganisten en die leuk kunnen…
Vroeger werd de keuken, die vaak afgescheiden was van de andere ruimtes in huis, voornamelijk…