Hey, foodlovers!
Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar de herfst is nu echt onherroepelijk in het land. De voorbije dagen was het vaak rennen om niet doorweekt thuis te komen en stond er meer dan eens een paar schoenen te drogen op de verwarming. Maar niet getreurd; bij de herfst horen ook heel wat fijne dingen!
Een van die dingen is voor mij simpelweg het idee om niet naar buiten te hoeven. Het regent, het is koud,… niemand neemt het je kwalijk als je vanavond kiest voor een avondje bankhangen met je favoriete TV-serie of dat boek dat je al zo lang wilde lezen.
Bij een zo’n avondje hoort wat mij betreft steevast een eenpansgerecht. Zo’n gerecht waar je een kom tot aan de rand mee vult om die daarna schaamteloos leeg te lepelen. (Mes en vork? Te veel moeite!) Vandaag deel ik daarom met veel plezier mijn recept voor een kruidige chili sin carne met jullie. Een eenvoudig klaar te maken topper die nooit teleurstelt! Wat vinden jullie fijn aan de herfst?
Ingrediënten
voor 4 personen
Werkwijze
Heb jij ook zin in een beetje pit en een chili sin carne? Laat het hierbij zeker even weten 🙂
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
Het gebruik van supplementen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden ter aanvulling op onze…
Op deze pagina verzamel ik alle black friday deals voor veganisten en die leuk kunnen…
Vroeger werd de keuken, die vaak afgescheiden was van de andere ruimtes in huis, voornamelijk…
View Comments
Wanneer voeg je het gehakt toe?
en hoe (rauw? gebakken?)