Eén van de makkelijkste gerechten om het vruchtvlees van een verse kokosnoot in te verwerken is een chutney. Zodra je het vruchtvlees uit de kokosnoot verwijderd hebt (wat mogelijk wel even kan duren), hoef je het alleen nog maar grof te raspen en met de overige ingrediënten te vermengen. Klaar is kees!
Meng er nog wat gekookte rijst bij en je hebt een super zalig bijgerecht. Past prima bij (bijvoorbeeld) een stoofpotje van groenten en kokosmelk (je kan er niet genoeg van krijgen ;), maar evengoed als extra bij een zomers tuinbuffet.
Je kan de chutney zowel warm als koud consumeren. Beiden even lekker.
Smakelijk!
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
Het gebruik van supplementen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden ter aanvulling op onze…
Op deze pagina verzamel ik alle black friday deals voor veganisten en die leuk kunnen…
Vroeger werd de keuken, die vaak afgescheiden was van de andere ruimtes in huis, voornamelijk…