Misosoep wordt traditioneel in Japan als ontbijt gegeten. Zo kunnen ze gezond en goed gevoed de dag in gaan. Zelf eet ik het liever ‘s middags.
Miso is een pasta van gefermenteerde soja. Bij Hatcho miso is deze fermentatieduur uitzonderlijk lang (24-30 maanden). Miso is rijk aan eiwitten, essentiële aminozoruen, mineralen en vitaminen. Bovendien is het wel calorie- en vetarm. Miso is het bekendst van in de soep, maar je kan het ook gebruiken als smaakmaker in sauzen en groenteschotels en als smeerpasta (heel dun laagje wel).
Eet jij soms wel eens misosoep? Deel dan hieronder jouw ervaring ermee. 🙂
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
Het gebruik van supplementen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden ter aanvulling op onze…
Op deze pagina verzamel ik alle black friday deals voor veganisten en die leuk kunnen…
Vroeger werd de keuken, die vaak afgescheiden was van de andere ruimtes in huis, voornamelijk…