Paasbrood is er in alle vormen en smaken. Ik ben zelf nogal een zoetebek én tamelijk verzot op kaneel, dus dan zijn deze zalige rolletjes op m’n lijf geschreven. En binnenkort ongetwijfeld ook op het jouwe 🙂
Feitelijk lijken (en smaken) ze nog het meest naar de hier klassieke rozijnenkoek (maar dan met kaneel). In ieder geval: Pasen wordt extra vrolijk met een hap uit deze lekkernij!
Deeg
Vulling
Deze paasbroodjes zijn het lekkerst als je ze nog warm eet. ‘s Anderendaags kan je ze best even opnieuw opwarmen in de oven.
Je weet vast wel dat bier goed samengaat met bepaalde gerechten, maar heb je gehoord…
Als fanatieke kok heb je natuurlijk een goed uitgeruste keuken nodig. Hoe beter jouw keuken…
Bij de populaire Nederlandse winkelketen HEMA vind je een ruim aanbod hoogwaardige pannen en stijlvol…
Het gebruik van supplementen is de laatste jaren steeds belangrijker geworden ter aanvulling op onze…
Op deze pagina verzamel ik alle black friday deals voor veganisten en die leuk kunnen…
Vroeger werd de keuken, die vaak afgescheiden was van de andere ruimtes in huis, voornamelijk…